fredag 14 maj 2010

Ett helt år kvar till nästa Kal å Ada...


Ett av mina totalt oseriösa nyårslöften var ju att blogga mer i år än vad jag gjorde förra året. Detta har jag ju verkligen inte satsat särskilt hårt på denna månad. Illa illa. Därför måste jag nu kompensera det hela med en bra uppdatering från helgen som gick!

I fredags var det då äntligen dags att åka iväg till årets Kal å Ada. 10 spelare och 2 tränare hoppade glada in i minibussen och bilen och drog iväg. Helgen förutspådde regn men när vi åkte sken iaf solen. Enligt traditionen stannade vi vid Rattugglan för att äta matsäck och köpa massa godis och bakom restaurangen övade jag och Ica in i det sista på årets pantomim (vi är så normala hela tiden ;)). Vi kom fram ganska sent så istället för att gå ut och äta på avenyn som vi brukar dukade vi upp en picknick i klassrummet och jag och Ica bjöd på underhållningen i form av sjukt bra dans till Just Dance av Lady Gaga.

Vi fick faktiskt lite sovmorgon i år och första matchen började inte förrän 9:15. Vi mötte först ett division 1-lag som vi spelade riktigt jämt mot. 1-1 med fler poäng till oss! Det visade sig att de flesta matcherna i vår grupp skulle sluta lika (i gruppspelet spelades bara två set per match). Vi spelade nästan lika jämt mot det andra division 1-laget och även mot laget vi slog ut ur turneringen förra året, ett division 2-lag. I sista matchen för dagen skulle vi möta ett annat division 3-lag och där gick det bättre. Äntligen fick vi vinna en match med 2-0 :) Tack vare denna vinst lyckades vi vinna gruppspelet och därmed få rejäl sovmorgon på söndagen. Direkt in i kvarten och lyckan var stor. Det gjorde inget att det regnade lite på oss när vi begav oss ner mot avenyn för att äta :)

Restaurangbesöket bjöd (som vanligt) på god mat, massa snygga kort och skratt och när vi skulle gå därifrån hade det faktiskt slutat regna. Alla köpte åkband och vi sprang som vanligt runt som 10-åringar och åkte som galningar. Måste ju säga att det är så värt att vara på Liseberg när inte så många andra är det. I stort sett inga köer, helt underbart!

Lång sovmorgon har sina fördelar men vårt lag hade nog vunnit på att gå upp tidigare och spela någon eller några matcher innan kvartsfinalen. Vi fick möta ett division 3-lag som var snäppet vassare än oss. Efter ett ganska dåligt första set tog vi igen lite i andra men det räckte tyvärr inte hela vägen. Surt att vi inte vann matchen för då hade vi automatiskt fått spela två matcher till med chans till både första- andra- och tredjeplats. Men men, som ett av de bästa lagen av 8 (av 29) så är vi rätt nöjda ändå :)


Ica, Linda och jag är snygga. Jämt.


Den årliga bilden utanför Balder <3

Bästa laget!


Hahaha!


Nice asses!



Coolast laget ;)


3 kommentarer:

Hanna sa...

Men ett år går ju fort! Snart är ni här i gen :)

Anne sa...

Låter som ni hade det riktigt kul, som ni brukar!

Massa kramar

Ica sa...

Bästa laget helt enkelt, med bästa pantomimen och bästa bilden utanför Balder =)