torsdag 26 augusti 2010

Tvärtrött

Torsdag och helg i morgon - great! Veckan har varit både relativt lugn och samtidigt hektisk. I måndags var det dags för upprop och sommarlovet var med andra ord även över för eleverna. Vi fick träffa vår nya klass, en 7:a på 30 elever. Det är en väldigt mysig och bra klass tror jag så det kommer bli bra, men huja vad trött man är när man är van vid sommarlov, långa sovmornar och i stort sett ingen hjärnverksamhet alls. Nu måste man starta upp hjärnkontoret igen, kunna göra och tänka på massa saker samtidigt, försöka få ordning på klasser, grupper, LPP, böcker, planeringar och samtidigt försöka ta hand om förvirrade 12-13-åringar :)

I måndags träffades vi i värsta bästa kvartetten också och planerade upp hösten lite. Det kommer bli jättebra och det känns jättekul att vi kan fortsätta sjunga ihop. Några uppträdanden är redan inbokade och det känns bra för planeringsnörden i mig.

I kväll har vi möte med laget så får vi se om vi kan få till hösten också. Den här säsongen kommer ett lag till att vara med i serien vilket innebär matcher oftare (i stort sett varje helg fram till jul) - kul! Ska bli skönt och roligt att komma igång igen (semesterkilona tycks liksom inte rasa av helt av sig själva ;)) Min kollega vill börja spela med oss och en av kollegornas dotter likaså. Blir nog bra!

Fredag i morgon alltså och helg. Sista arbetsdagen kommer att spenderas på Parken Zoo och den traditionella musikklassdagen där. Brukar vara mysigt att gå omkring och kika på djuren och lyssna på skolans alla musikklasser som sjunger tillsammans i teatern. Hoppas på uppehåll! Efter det blir det hem och vila lite så man orkar med kvällen hos Linnéa ;) Vi är några kollegor som ska hem till henne för att äta och dricka gott och antagligen skratta så vi kissar på oss. Sist vi var där fick hennes man lock för öronen för att vi var så högljudda. Behöver jag säga mer? :)

Just, i helgen åker jag och Daniel och blir med massa möbler också! Vi fick kontakt med en kille från stan som säljer det mesta. Har vi tur kommer vi hem med ett köksbord + stolar, ett soffbord, två hyllor, en stor spegel, en liten spegel, en skohylla och en hatthylla för 4000 kr. I like!



2 kommentarer:

leapox sa...

Synd att jag missade dig i Parken - hann inte med att se klasserna uppträda, men träffade flera av kollegorna och även elever. Kommer till skolan dock och hälsar på snart!

& hoppas ni fyndade schyssta möbler till ert nya hem!

Anonym sa...

Article attractive.I want to introduce our product. polo shirts for men This is a discount but very fashionable cloth.long sleeve polo shirts You can try to it.This is a fashionable and the price is right, the new choice for contemporary youth. wholesale polo shirts It is generous elegant style.