söndag 21 november 2010

Mindre kul avslut på veckan

Jag har haft en riktigt bra vecka (med höjdpunkten i Företagsrocken förstås :))! Fortfarande glad och sprallig efter vinsten var jag rätt peppad inför bortamatchen igår men det gick som det gick... Vi var väl inte helt på topp och inte var vi många heller, 7 stycken, men till slut vann vi ändå med 3-0 och säkrade förstaplatsen. 


Något hände dock i slutet av andra set. Jag vet inte vad jag gjorde men det ser inte bättre ut än att jag har dragit på mig en låsning i ryggen. Det jag först trodde var en sträckning är nog mer sannolikt ett hederligt gammalt ryggskott och jag tycker väldigt synd om mig själv! Efter en drös alvedon kan jag i alla fall ta mig upp och gå utan att börja grina som en barnrumpa men jag är inte kaxig. Värsta bästa kvartetten får klara sig utan mig i kväll och det känns ju trist. Ännu tråkigare är att jag måste sjukskriva mig för första gången i år (är det inte typiskt när man för bara några dagar sedan pratade om just det). 


Jag har inte tid med det här! Men man ska väl se det som tur i oturen att det kom efter rocken och inte innan och jag tänker minsann se till att bli bättre snabbt så att jag inte missar några av de resterande matcherna (3 stycken) eller finalen på F-rocken! Om jag så känner mig som en gammal kärring ska jag rocka ullstrumporna av mig igen :D

Inga kommentarer: