måndag 12 maj 2008

Kal & Ada i siffror

Helgen som gått har flugit förbi på tok för fort. Jag är även av den åsikten att Kal & Ada verkligen borde arrangeras fler gånger om året. Helgen har med andra ord varit riktigt lyckad och superkul! Vid tretiden i fredags rullade 3 minibussar från Eskilstuna mot Göteborg och jag var taggad ut i fingerspetsarna. Helgen kom att bjuda på många skratt, massa spel, underbart sällskap och lek på Liseberg.

Vildrosorna gjorde en mycket bra insats om ni frågar mig. Vi kunde visserligen ha spelat ännu bättre men resultaten visade ändå att vi var bra :) Lördagens spel slutade med att vi hamnade 2:a i vår grupp och därmed fick lång sovmorgon. We like!

Lördagens gruppspel:
KFUM Jönköping (div 1) - Vildrosorna (div 3) 1-1 (25-19 ; 16-25)
Vildrosorna (div 3) - Falkenbergs VK (div 2) 1-1 (21-25 ; 25-18)
Vildrosorna (div 3) - AVKs Bumbibjörnar (div 3) 2-0 (25-22 ; 25-10)

Totalt fick vi 4 poäng och hamnade på andra plats i gruppen, strax efter Falkenbergs VK.

När vi kommit till Liseberg på kvällen fick vi höra att vi skulle få möta ett elitlag första matchen på söndagen. Lite jobbigt kändes det för trots handikappsystem kändes det inte som om vi var tillräckligt laddade för att slå ett elitlag. Föregående år har sådana lag endast orsakat näsblod och hängande huvud hos Eskilstunalaget. Tack vare den långa sovmorgonen var vi ändå utvilade och gav oss sjutton på att inte åka ut i första matchen.

Elit (E) - Vildrosorna (div 3) 1-2 (26-24 ; 9-25 ; 21-25)

Känslan av att slå ut ett elitserielag ur turneringen kändes mer än häftigt. Riktigt kul!! Dessvärre gick det inte lika bra när vi matchen efter den mötte ett jämlikt lag och handikappsystemet gjorde att vi låg under med 10-0 från start. Riktigt trist att åka ut i en match vi borde kunnat vinna... Men men. Vi var ändå riktigt bra och vi hade så kul!!!

(Inom kort kommer bilder från Kal & Ada-helgen läggas ut!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Innan nån annan i det rosa laget undrar men vilka åkte i den fjärde bussen? ;)
Håller annars med om att turneringen borde gå oftare, given kandidat till årets höjdare!
//peter

Johanna sa...

Hmmm... åkte vi bara tre bussar? Vi pratade innan om att det var för många bussar till folket, men vad vet jag.. haha, bäst jag ändrar detta! :)

GO sa...

ja bilder bilder! fast bara fina :D