måndag 14 november 2011

Busy November

Nyss hemkommen från jobbet efter ett härligt rep med Teacher's Pet, stans coolaste band ;) Nästa torsdag står vi på scenen på Josef's och rockar igen och det ska bli riktigt kul! Nu känns det äntligen som om vi har koll på vad vi gör. Vi har 15-20 minuter på oss och första gången vi klockade hamnade vi på strax över 16 minuter. Vi är bra :) Två rep till inbokade och sen kör vi! Hoppas så många som möjligt kan komma!! :) Nu ska outfits fixas och koreografi och texter repas in, sen så!

På jobbet är det galet mycket. Vi har kandidater att ta hand om (känns ju helt galet att man ska vara lite av en handledare när man själv knappt vet vad man håller på med ;)), omdömen att skriva, möten att vara med på och så förstås allt det vanliga - dokumentation, rättning, planering, undervisning, möten. Det är liksom inte så många veckor kvar till jullovet och oj vad mycket som ska hinnas med! Att ens tänka på julfix (det är ju för bövelen första advent om mindre än 2 veckor!!), att ha ett skinande hem eller göra nåt annat än att gå och lägga sig när man kommer hem finns liksom inte. Det är ju tur att man gör en massa roliga saker iaf! Tiden fylls med träningar, matcher, rep och myskvällar och snart även med julkryssning, sång och födelsedagsfester. Kände att det var dags att säga nej till lite annars kommer jag inte orka fira jul ö.h.t.

I morgon ska jag till farbror doktorn för nya prover. Det har ju gått bra de senaste gångerna men efter att jag var hos tandläkaren sist är jag helt nojig över att jag ska svimma eller nåt. Har strikta order från da boss om att boka in ytterligare en tid där också, men när i hela friden ska jag hinna det? Ah. Morgondagen blir nog bra ändå. Det blir nog tisdagskaffe hos Karin med henne och Linda på lunchen och efter jobbet ska det tydligen sys outfits med Sara :) På det blir det träning med bästa laget. Full rulle men som sagt, det mesta är ju bara roliga och trevliga saker!

Avslutar med de viktiga datumen som du måste komma ihåg:
Torsdag 24/11 på Josef's 20:00
Söndag 27/11 i Munktellarenan 16:00. Kom, kom, kom!!! :)

Inga kommentarer: